Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Viasat = LURENDREJARE!!!

Av Sara - 28 oktober 2008 12:18

I slutet av sommaren kom 2 sprättar gåendes efter vägen från hus till hus.
 
De talade om för oss att viasat skulle börja med ngn slags ny satantenn och att vi skulle få köpa denna antenn för knappa 1000 lappen om vi skrev på för viasat.
R sa att vi kanske kan tala om saken,men isåfall ska vi först och främst ha den nya antennen för 0 kr.
 
Egentligen borde vi kanske ha anat oråd redan när de så snabbt gick med på detta,men så kan det ju vara...
 
Vi satte oss och de talade om att Boxer (som vi hade),inte skulle finnas kvar så länge till,för de skulle inte klara av att hänga på den nya tekniken.
 
Det slutade iallafall med att vi skrev på ett avtal  där den nya antennen skulle levereras gratis,+ att vi skulle få med en inspelningsbar box för 495 kr om vi tecknade filmpaket etc.
Eftersom vi har abonnemang på boxer i ytterligare minst 1 år iallafall,var ju det såklart det största hindret för ett byte,men detta försäkrade dessa typer direkt från början att det inte skulle vara ngt problem,för att just nu tog viasat hand om allt sånt och löste ut alla nya kunder från deras gamla abonnemnag,så vi behövde inte göra ngt alls.
 
Skitbra tyckte vi!
 
Knappt 1 vecka senare kom grejorna med posten...
 
Vi reagerade direkt på den s.k " nya teknikens sat-antenn".
Det var en helt vanlig parabol!
 
Vi ringde viasat om detta och undrade om vi fått fel grej,men fick där veta att ingen hört talas om ngn ny antenn.
 
Då förstod vi ju att vi blivit lurade,men tänkte att vi behövde ju inte betala ngt för den iallaafall och lät det vara.
 
Vi har nu haft viasat ett tag och det funkar inte alls som det ska,det är bara störningar.
 
men det är inte det primära problemet...
 
igår fick vi en räkning om påminnelse av uteblivien betalning via autogiro från BOXER!
 
Trodde det bara blivit ngt strul med avslutet och ringde upp viasat,som i sin tur talar om att de absolut inte avslutar eller löser ngns tidigare abonnemang!
 
Så där satt vi,totalt grundlurade av de här 2 killarna.
 
efter många samtal till viasat under gårdagskvällen,lyckades R iallafall få tag i en kille som verkade fatta problemet och lovade att fixa så att vi kan skicka tillbaka allt och strunta i de räkningar vi redan fått.
Så R tog killens namn,för att kunna hänvisa till honom ifall det nu blir ngt vidare strul...
 
Dessa 2 killar som lurade oss verkar iallafall ha hamnat lite under luppen nu och en av dem ringde för ett tag sen och sökte R.
Tyvärr kom jag inte på att det var en av dem,förrän vi lagt på och han sagt att han skulle ringa senare när R var hemma.
 
Han lät väldigt spänd och det ska bli spännande att höra hur mkt han kommer att slingra sig och försöka ljuga sig ur situationen.
 
De här grabbarna åker ju runt och skriver såna här avtal och de var ju inte ensamma,så man kan ju undra hur många andra som blivit lurade på exakt samma sätt?!!
 
är det ngn som känner igen sig?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 1 maj 2016 19:16

Hela jag stinker klor,trots att jag var så noga med att tvätta av mig efteråt. ;-)   Idag åkte vi till Sandviken & badade med våra bästa vänner och deras barn. Även vår äldste, J, som strax fyller 16 år, var med idag. Förra veckan var det bara ...

Av Sara - 11 mars 2016 13:50

Attans förbenade sjukdomar. Åkte på en mild förkylning för nån vecka sen & kände mig väldigt nöjd över det.   Sen fick ett par vänners yngste son på 2 ½ år ögoninflammation...   Med tanke på att jag är väldigt populär i hans ögon, borde jag h...

Av Sara - 26 februari 2016 18:32


Så många år som vi kämpade för att få rätten på vår sida ang äldste sonen J ang psykologutredningar för att VI VISSTE att nåt var fel, men ingen trodde oss. Inte förrän han gick i klass 2 hittade vi en läkare som faktiskt lyssnade på oss & godkände...

Av Sara - 22 februari 2016 07:22


Det är skrämmande att se hur lågt vi sjunkit...  Och trots att vi uppmärksammas på det om och om igen, så verkar inga villiga att ändra på det faktum att vi blivit totalt socialt handikappade. Vi är den sista vuxna generationen som faktiskt VILLE va...

Av Sara - 15 februari 2016 20:04


Här är de nya små odjuren. ;-) helbröder med drygt ett halvår i åldersskillnad.  Herr grå är Sheldon Cooper aka Shelle-belle som precis fyllt 1 år och den lille cremefärgade gofisen är Sune.  Tjejerna är inte överdrivet lyckliga över tillskotten ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

RSS

Translate

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards